Tajarin s čerstvým lanýžem

Vegetariánské
315 Kč

Domácí vaječné těstoviny Tajarin s omáčkou z drůbežího vývaru, čerstvé smetany a žloutků, čerstvý černý lanýž. 

A: 1, 3, 7, 9

Detailní informace

Detailní popis produktu

Yalta | Craf Bistro | Praha | Česko

Tajarin je druh těstovin, dlouhých a plochých. Těsto je specifické tím, že se do něj přidává hodně vajec, v některých rodinách a restauracích na 1kg mouky i 30-40 žloutků. Někdo to označuje za plýtvání, ale těstoviny jsou tak velice chutné už samy o sobě. V Piemonte, odkud receptura pochází, se nejčastěji připravují právě s čerstvým lanýžem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz